Appartement zonder lift #075

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Midden in de reuring wonen in een nieuwe en hippe woonwijk en genieten van de comfort van jou nieuwbouwwoning. Zie je het al voor je? Even een terrasje pakken of hapje eten doe je in het centrum van Vlaardingen of Rotterdam. Je bent overal in een mum van tijd. Of je doet een bakkie in je nieuwe woonwijk met vrienden. Dit appartement van circa 45 m2 met 1 slaapkamer en balkon op het oosten in Het Museumkwartier in Vlaardingen is ideaal om jouw eerste stap in je wooncarrière te maken. Jouw nieuwe thuis?

In aanbouw / bewoond

Appartement zonder lift #075

ca. 45 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 4 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Parkeerplaats kopen

De appartementen hebben standaard geen parkeerplaats. Het is wel mogelijk om een losse parkeerplaats te kopen. Vraag naar de mogelijkheden bij je makelaar zodra je een optie hebt op een appartement.