Stadswoning XL

€ 489.000 - € 565.000 v.o.n. Nog 7 beschikbaar

Omschrijving

Een open leefruimte, een gezellige privé dektuin en 3 lagen woonplezier; dat zijn de 18 Stadswoningen XL in het Museumkwartier! Onder deze Stadswoningen XL zijn een aantal verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je hebt woningen met chique, aardse tinten en langwerpige raampartijen en woning met warme rode tinten en brede raampartijen.  Alle woningen hebben directe toegang tot de parkeerplaats waar elke woning 1 privé plaats heeft. Voor wie wil genieten van nét dat beetje extra ruimte dan zijn bouwnummers 6 en 7 een goede keuze! Deze woningen hebben een extra slaapkamer boven de poort. Voor welke uitvoering jij ook kiest; deze 18 Stadswoningen XL zijn de ideale gezinswoningen van nu én klaar voor de toekomst.

Nog 7 beschikbaar

Stadswoning XL

€ 489.000 - € 565.000
ca. 124 - 144 m2
5 - 6 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. 

Alternatief aanbod