Stadswoning XL #002

€ 496.879 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op een plek vol historie waar eerst het Visserijcentrum van Vlaardingen was. Een nieuwe woonwijk met een authentiek karakter en een lekker rauw randje. Is dat jouw woondroom? Op deze bruisende plek komen nieuwe woningen waaronder deze Stadswoningen XL van circa 124 m2 met 3 slaapkamers en een ruim terras op het zuiden in Het Museumkwartier in Vlaardingen. Hier geniet je van het zonnetje op je terras en de reuring van de omgeving. 

Verkocht

Stadswoning XL #002

€ 496.879
ca. 124 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 39 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. 

Alternatief aanbod