Stadswoning XL #008

€ 489.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Vroeger het Visserijcentrum, nu het hippe Museumkwartier. En daar kun jij binnenkort wonen als je wil! Deze Stadswoningen XL van circa 124 m2 met 3 slaapkamers en een ruim terras op het zuiden in Het Museumkwartier in Vlaardingen heeft ruimte genoeg. Hier geniet jij alle dagen van het zonnetje en de ruimte in je woning. Terwijl het centrum van Vlaardingen en Rotterdam in een mum van tijd te bereiken zijn!

Verkocht

Stadswoning XL #008

€ 489.000
ca. 124 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 39 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. 

Alternatief aanbod