Nieuwbouw Museumkwartier verrijkt Vlaardingen

In hartje Vlaardingen komt nieuwbouw. Het Museumkwartier is een bijzonder project waar het visserijverleden en de nieuwbouw met elkaar verweven worden. In de karakteristieke panden aan de Westhavenkade en Vetteoordskade komen onder andere comfortabele nieuwbouwappartementen in gerenoveerde pakhuizen en daarachter realiseren we nieuwbouwwoningen in een autoluwe stegenstructuur. 

image alt

Een nieuwbouwhuis kopen in Vlaardingen

Stel je eens voor dat je in het sfeervolle Vlaardingen een nieuwbouwhuis kunt kopen op een historische locatie. Lijkt je dat niet heel gaaf? Want nieuwbouw is duurzaam, comfortabel én vergt weinig onderhoud. Dat scheelt geld en tijd. Tijd die je kunt gebruiken om te genieten van Vlaardingen. Het Museumkwartier ligt in het centrum van Vlaardingen, waardoor je horeca, winkels, voorzieningen en gezelligheid op loopafstand hebt.

image alt

Historie Vlaardingen zie je terug in nieuwbouw

Vlaardingen heeft een rijk vissersverleden. Dat zie je straks terug in de nieuwbouw. De nieuwbouwwoningen worden uitgevoerd met materialen, kleurstelling en elementen die refereren aan het rijke verleden van Vlaardingen. Luxe nieuwbouw met een rauw randje, noemen wij dat.

Het nieuwbouwaanbod van Het Museumkwartier in Vlaardingen

Ben je ondertussen ook benieuwd geworden naar het nieuwbouwaanbod in Vlaardingen? Het Museumkwartier is nog volop in ontwikkeling, maar het aanbod van het binnenterrein is nu te bekijken! Aantrekkelijk? Meld je aan als belangstellende voor de nieuwbouw van Het Museumkwartier. Dan houden we je op de hoogte.

Bekijk het woningaanbod
Wat gebeurt er? Nieuws
Wat, waar en wanneer? Planning Museumkwartier