Planning Museumkwartier

In Museumkwartier, het nieuwbouwplan in Vlaardingen, realiseren we 82 woningen en appartementen in het gebied. Deze woningen worden in 1 fase in verkoop gebracht. De panden aan de Westhavenkade worden gerenoveerd en getransformeerd naar appartementen. Deze worden later in verkoop gebracht en dit verloopt niet via deze website. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de nieuwbouwplanning van Museumkwartier.

Verkoop Museumkwartier is gestart

De verkoop van Museumkwartier is gestart in september 2023. Alle verkoopstukken vind je online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Inmiddels is meer dan 90% van de woningen verkocht. Bekijk de laatste beschikbare woningen op de pagina Woningen en vraag direct een vrijblijvende optie aan.

Bekijk het woningaanbod

Prognose start bouw en oplevering

Inmiddels is 90% van de woningen verkocht, de locatie bouwrijp en een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) afgegeven; de bouw kan starten. Begin mei is onder toeziend oog van de kopers en minister Hugo de Jonge het startsein gegeven voor de bouw. Op dat moment werd door de aannemer een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 - 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. Naar verwachting start de oplevering in de zomer van 2025.

Maak je eigen account aan Mijn Eigen Huis
Meer weten? Laatste nieuws