Planning Museumkwartier

In Museumkwartier, het nieuwbouwplan in Vlaardingen, realiseren we circa 82 woningen en appartementen in het gebied.  Deze woningen worden in 1 fase in verkoop gebracht. De panden aan de Westhavenkade worden gerenoveerd en getransformeerd naar appartementen. Deze worden later in verkoop gebracht. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van Museumkwartier.

Verkoop Museumkwartier is gestart

Het is zover, de verkoop van Museumkwartier is gestart. Vanaf nu vind je alle verkoopstukken online bij de bouwnummers - zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de conceptcontracten, et cetera. Bekijk het beschikbare aanbod op de pagina Woningen en vraag direct een vrijblijvende optie aan.

Bekijk het woningaanbod

Steeds meer informatie

Vanaf het moment dat de woningtypen online staan, volgt steeds meer informatie over de woningen op deze website.

Vanaf dat moment, kun je je aanmelden als belangstellende voor het woningtype of bouwnummer (meerdere keuzes mogelijk) van je voorkeur. Doe dat snel. De inschrijfduur telt namelijk mee bij de toewijzing van de woningen, wanneer er meerdere kandidaten zijn voor hetzelfde bouwnummer.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkeling en fases van Museumkwartier schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Laat hiervoor onderaan de pagina je e-mailadres achter. Kun je niet wachten om Museumkwartier te ontdekken? Schrijf je in en ontvang alle nieuwe updates in je mailbox.

Wat kun je verwachten?

  • Circa 3 maanden voordat de verkoop start, delen we de conceptprijzen per woningtype op de website.
  • Binnen circa 4 weken voor start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op de website. Vanaf dan kun je je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wensenlijst in je Mijn Eigen Huis-account.
  • Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers, zoals de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving, de concept contracten, et cetera.
  • Zodra de verkoop start, kunnen we een indicatie geven voor de verwachte start bouw en oplevering van de woningen.
  • Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de woningen plaats. Hoe dat toewijzingsproces verloopt, lees je op de pagina Toewijzing.

Prognose start bouw en oplevering

Zodra 70% van de woningen is verkocht, de locatie bouwrijp is gemaakt en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven, kan de bouw starten. Vanaf dat moment kunnen we ook een voorzichtige prognose geven wanneer de woningen worden opgeleverd. De bouwtijd van grondgebonden woningen bedraagt gemiddeld circa 1 - 1,5 jaar en is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven.

Maak je eigen account aan Mijn Eigen Huis
Meer weten? Laatste nieuws