Jouw nieuwe keuken en badkamer in Museumkwartier

12 oktober '23

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat het nog een onbeschreven blad is; je kunt het helemaal inrichten naar jouw smaak en wensen. Dat geldt niet alleen voor de vloer- en wandafwerking maar ook voor de keuken, badkamer en het toilet. Het fijne is dat de keuken, sanitair en tegelwerk in de koopsom zijn inbegrepen. Je kiest alles uit in de showroom THUIS van aannemer Dura Vermeer.

image alt

De keuken

De keuken is niet zomaar een ruimte in huis. Het is een plek waar je samenkomt met je gezin of een gezellig drankje drinkt met vrienden en waar je de heerlijkste maaltijden bereidt. Hét kloppende hart van jouw huis. Het is daarom belangrijk dat je een keuken kiest die past bij jouw levensstijl en woonwensen. In de showroom van THUIS heb je de keuze uit diverse stijlen, van urban & industrieel tot modern & puur. Standaard zijn er 5 apparaten inbegrepen: een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Heb je liever andere apparaten zoals een kokend waterkraan of een andere indeling van de keuken? Geen probleem! Tegen meerprijs kan je de keuken volledig naar je eigen smaak aanpassen en inrichten. 

image alt

Tegelwerk en sanitair

Begin je dag goed met een luxe afgewerkte badkamer. Bij de woningen in Museumkwartier zit er standaard in de badkamer en het toilet sanitair en tegelwerk van de merken Villeroy & Boch, Mosa Residential en Hans Grohe. Een mooi basispakket waarmee je jouw toilet en badkamer stijlvol kunt inrichten. In de showroom van THUIS vind je ook voor de badkamer diverse stijlen om je badkamer naar jouw smaak aan te passen, van nordic & simpel tot rijk & stijlvol. Heb je andere wensen dan de standaard afwerking, dat is geen probleem. Tegen meerprijs kun je de badkamer en het toilet volledig naar je eigen wensen aanpassen. 

Over THUIS

Bij THUIS – de showroom word je volledig ontzorgd. Je vind er namelijk alles onder één dak; keukens, badkamers, maar ook wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten. THUIS heeft een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten. De medewerkers helpen je graag de juiste keuzes te maken. En heb je 2 linker handen? Met het Ready 2 Move in-concept kun je ook optioneel kiezen voor wand- en vloerafwerking. Je hoeft dan alleen nog maar je meubels te verhuizen! Showroom THUIS is gevestigd in Utrecht. Kopers worden door aannemer Dura Vermeer uitgenodigd om een bezoek te brengen.

>> THUIS Brochure bouwnummer 1 t/m 77
>> THUIS Brochure bouwnummer 78, 79
>> THUIS Brochure bouwnummer 80, 81
>> THUIS Brochure bouwnummer 82

  Lees het laatste nieuws
  Bekijk het woningaanbod