Verkoop Museumkwartier is gestart!

12 september '23

Het is zover: de verkoop van Museumkwartier is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 18 september 15.00 uur. Een dag later worden de woningen toegewezen.

13 september 2023

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

Heb je in de tussentijd nog vragen over de woningen? Kom dan woensdag 13 september tussen 19.00 en 20.30 uur naar het Museum Vlaardingen Museum Vlaardingen (Westhavenkade 54, Vlaardingen). De makelaar, architect, ontwikkelaar en Rabobank staan klaar om je vragen te beantwoorden. Ook kun je de maquette van het plan bekijken en ligt er een brochure voor je klaar.

image alt

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Museumkwartier, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 18 september 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. Dinsdag 19 september vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je persoonlijke account en ontvang je van ons een e-mail. 

Ga naar de woningen
  Bekijk de woningen
  Lees alles over het kopen van een woning