Woningen en appartementen Museumkwartier toegewezen

19 september '23

De inschrijfperiode voor Museumkwartier is maandag 18 september om 15.00 uur gesloten. Inmiddels zijn de woningen en appartementen toegewezen en staan ze op een paar na allemaal onder optie. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen. Hoe doorloop jij straks het aankoopproces? Zet je meteen digitaal je handtekening? Of wil je liever eerst een verkoopgesprek met de makelaar? De keuze is aan jou.

Je hebt een optie! En nu?

Gefeliciteerd, je hebt een optie gekregen! Je kunt je toegewezen optie bekijken en accepteren in jouw Mijn Eigen Huis Omgeving. Het is belangrijk dat je dit binnen 2 dagen doet. Daarna kan je er voor kiezen om meteen over te gaan tot aankoop of eerst een afspraak te maken met de makelaar. Maak deze keuze binnen 24 uur. Je tekent de contracten straks online thuis vanaf de bank of samen met de makelaar op kantoor. 

Digitaal tekenen

Geen woning?

Alle kandidaten die geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen, hebben een e-mail ontvangen dat ze reservekandidaat zijn. Indien een kandidaat met een optie afhaakt wordt de reservekandidaat gebeld door de makelaar. Wij doen geen uitspraak over op welke plek je op de reservelijst staat. Op dit moment zijn er nog een aantal Terraswoningen en Pakhuizen beschikbaar. Interesse? Klik op de button 'Optie aanvragen' bij het bouwnummer om direct een optie aan te vragen. 

Naar het woningaanbod
Heb je een vraag? Neem contact op
Meer weten? Lees het laatste nieuws