Appartement met lift #049

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Het Museumkwartier in Vlaardingen biedt het beste van 2 werelden: genieten van het comfort van nieuwbouw en toch wonen op een plek vol historie. Deze bruisende, hippe woonwijk wordt misschien wel jouw nieuwe woonplek. Je bent in een mum van tijd in het centrum van Vlaardingen en Rotterdam, of je doet spontaan een bakkie met vrienden of familie om de hoek. In dit appartement van circa 50 m2 met 2 slaapkamers, een ruim balkon op het zuiden en uitzicht op het plein is het altijd fijn thuiskomen. Iets voor jou?

In aanbouw / bewoond

Appartement met lift #049

ca. 50 m2
3 kamers
Vloerverwarming geheel
ca. 9 m2 Balkon
stadsleven

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Parkeerplaats kopen

De appartementen hebben standaard geen parkeerplaats. Het is wel mogelijk om een losse parkeerplaats te kopen. Vraag naar de mogelijkheden bij je makelaar zodra je een optie hebt op een appartement.