Stadswoning 2-laags #029

€ 364.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Een plek vol historie en binnenkort kun jij er wonen. Hier in Het Museumkwartier in Vlaardingen komt deze 2-laagse hoekstadswoning beschikbaar van circa 89 m2 met 3 slaapkamers en een eigen terras, gezamenlijke binnentuin op het noorden en gezellig bankje aan de voorkant. Zie je het al voor je? Hier geniet je van de reuring en gezelligheid van de omgeving!

Verkocht

Stadswoning 2-laags #029

€ 364.000
ca. 89 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.