Stadswoning 2-laags #041

€ 410.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een eengezinswoning in een buurt met karakter, waar kids onbezorgd buiten kunnen spelen en jij met de buurvrouw even bijpraat in de binnentuin? Een plek vol historie en binnenkort kun jij er wonen. Hier in Het Museumkwartier in Vlaardingen komt deze 2-laagse stadswoning beschikbaar van circa 99 m2 met 3 slaapkamers en een eigen terras en gezamenlijke binnentuin op het zuiden. Hier geniet je van de reuring en gezelligheid van de omgeving!

Verkocht

Stadswoning 2-laags #041

€ 410.000
ca. 99 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 11 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.