Stadswoning XL #016

€ 536.879 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen op een unieke plek in een voormalig Visserijcentrum. Een historische plek die omgetoverd wordt tot een bruisende en hippe woonwijk. Is dat iets waar je naar op zoek bent? Dan past deze Stadswoningen XL van circa 134 m2 met 3 slaapkamers en een ruim terras op het zuiden in Het Museumkwartier in Vlaardingen misschien wel bij jou. Hier heb je genoeg ruimte voor jou en je gezin en zit je de hele zomer lang in je loungestoel op je terras te genieten van het zonnetje. Klinkt goed, niet?

Verkocht

Stadswoning XL #016

€ 536.879
ca. 134 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 54 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen. 

Alternatief aanbod