Stadswoning 3-laags #071

€ 409.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar meer ruimte voor jou en je gezin, maar wil je toch wat reuring om je heen? Dan zit je helemaal goed in Het Museumkwartier in Vlaardingen. Een nieuwe hippe woonwijk vol historie en sfeer. Deze 3 laagse stadswoning van circa 107 m2 met 4 slaapkamers, 1 eigen parkeerplaats, een terras op het oosten en een gezamenlijke binnentuin heeft ruimte genoeg. En je bent in een mum van tijd in het centrum van Vlaardingen of Rotterdam. Ideaal! 

Verkocht

Stadswoning 3-laags #071

€ 409.000
ca. 107 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
1 Parkeerplaats
ca. 19 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Rentekorting met de Groenverklaring

Deze woningen hebben een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals bij de GroenHypotheek van Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je korting op de hypotheekrente over de eerste €150.000 bij 10 jaar vaste rente*. Naast deze korting kom je ook in aanmerking voor de extra Duurzaamheidskorting. *Bekijk de voorwaarden op de website van Rabobank.

image alt

Energieneutraal wonen

De woningen in Museumkwartier worden energieneutraal. Een energieneutrale woning houdt in dat de energie die je huis verbruikt en de energie die je opwekt nagenoeg gelijk zijn. Je hebt alleen nog de kosten voor het stroomverbruik van je apparaten in huis. We bereiken dit door de woning niet aan te sluiten op het gasnetwerk, uitstekend te isoleren en voldoende zonnepanelen te plaatsen.